“Je patronen doorbreken”….

 

doolhofDat kan alleen als je de essentie van je patronen kunt herkennen…

Er zijn in je systeem positieve en negatief geladen patronen. Patronen van heel erg ver weg en dan bedoel ik van “oudsher…, van ooit…, vorige levens…”

Deze patronen lopen door in je lichaamssysteem, tot in het NU.
Dat noemen ze levenslessen of karma…..Je zou ook kunnen zeggen; levensdraden.

Als je open gaat staan voor de Goddelijke Wereld, stel je je in principe open voor de geestelijke wereld, je gaat een geestelijk leven aan. Die wereld kun je ook de spirituele wereld noemen…ook dat zijn patronen…

Daarbij horen ook die goddelijke levensdraden, een afstemming van vele levens, die je in de geborgenheid hebt beleefd vanuit je Zijn.

LEVENSGIDSengelHet kan zomaar zijn, dat je dat niet voelt of er niet bewust van bent. Dat doet er niet zo toe, het is er toch wel. Onze Levensgids die met ons mee daalt tijdens de geboorte, is n.m.l ook de drager van dit Hoger Besef van Bewustzijn, maar tegelijkertijd kent deze Gids je ook van uit andere levens. Hij is dus bekend met jouw energie en kan je dus het beste begeleiden in je persoonlijk leven.

Met het herkennen van patronen en het herstellen van de levensdraden, die nog niet verbonden zijn met dat Goddelijk Licht, zal je Gids je begeleiden en de nodige impulsen ten goede geven, op de weg van jouw levensplan.

Niet om het leven met persoonlijke lessen van je over te nemen, maar om je mede te leren leven vanuit jouw Goddelijk Beginsel, dat Liefde is.

VERDIEPING -De mens zal zelf moeten doen en willen. Zal zelf moeten willen om open te staan, om die levenslessen op te durven laten wellen in zichzelf. …En …dat noemen ze verdieping!
Verdieping  geeft inzicht en groei. Alleen vanuit inzicht kun je de levenspatronen doorbreken en nieuwe patronen weven vanuit een ander bewustzijn…..

De Gids waarborgt het contact met jouw Hoger Zelf en de Gids wordt ook weer gesteund door de Hiërarchie van Broeders en Zusters uit de Geestenwereld en de Engelen…

PATRONEN -Negatieve patronen kun je herkennen aan zaken zoals van het Ego.hoofd
Emoties zoals jaloezie, bedrog, roddelen, geen respect, zelfzucht, manipulatie, etc.

Positieve patronen kun je herkennen  aan o.a delen, respect,het goede zoeken, het goede willen, niet veroordelen, etc.

Onze levenslessen, zowel negatief als positief maakt ons mens. Het werkt door, om ons tot waarachtige “mensen” op te leiden.

Als het ware Groot en Wetend te worden in het Goddelijk Leven, dat Liefde IS.

REPETERENDE PATRONEN– Dingen die repeterend werken, zaken die telkens terugkomen, daar zit een patroon in. Negatieve patronen kun je ketenen/binden, met de toewijding van je geest. Opsporen zou je kunnen zeggen…Daarin zal je ook begeleid en beschermd worden…Deze patronen kunnen dan aan het “Licht” komen.

Als de negatieve patronen in het onderbewuste hun werking behouden, dan blijf je onbewust geketend aan deze patronen en aan de situatie en mensen die bij deze patronen horen. Het is belangrijk om open te staan, om ook de andere kant van de situatie te kunnen doorgronden, te begrijpen. Er zit een eenheid in het samen hebben van die patronen. Als je dat herkent,  zal je dat mild stemmen. Hetgeen niet altijd betekent, dat je met een situatie door kan gaan, want ook aan de andere kant van de situatie, zal men de diepte in moeten willen gaan. Dit is niet altijd mogelijk, ook omdat iedereen een vrije wil heeft.

Lukt het niet om samen met de ander tot herkenning en transformatie te komen, dan kan je vanuit begrip,  liefde …loslaten…..vrijheid…

BEGRIP IS LIEFDE – Door inzicht kun je patronen veranderen.
Jouw weg vervolgen….andere keuzes maken, sterker worden in jouw “staan in het leven,”…mondiger worden…

hart

Begrip is ook liefde. Je zal je beter in staat voelen om negatieve patronen op te willen ruimen en te verbinden met dat nieuwe inzicht. Jezelf en de ander te willen bevrijden van een wederzijds juk, dat star is en wat een doodlopende weg kan zijn.

ALLEEN? -We zijn nooit alleen. Bescherming en hulp vanuit de andere wereld is altijd aanwezig. Ook al ervaren we het alleen zijn en voelen we ons vaak alleen staan. 

Bewustzijnsveranderende processen doe je namelijk alleen van binnen. Dat zijn unieke processen in zijn samenstelling.
Alleen jij kunt met je vrije wil verandering aan willen gaan. Ja, je Gids(en) weten er van. En toch moeten ze je alleen laten met jouw beslissing. Er mag niet aan je vrije wil gekomen worden.

In een doorbraak, zal je steeds weer merken, dat de eenzaamheid verdwijnt, om plaats te maken voor een liefdevolle verbinding in jezelf en naar anderen toe, vanuit een nieuw bewustzijn…

Merkaba-of-Love  We weven ons eigen kleed, ons eigen unieke patroon. Maar vergeet niet, dat we ook deel uitmaken van een groter geheel, een Goddelijk Patroon, en van die totaliteit maken we deel uit en zijn we in Oorspronkelijke Eenheid verbonden.

31 Augustus 2016
Door Cobi Ledder

 

 

 

door Cobi & Sjura

2 reacties op ““Je patronen doorbreken”….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s